Bilder från tidigare

Då jag bara nyligen börjat målandet med airbrush så har jag inte så många saker att visa upp på den fronten ännu men några målningar har det blivit...

Första trevande försöket blev en t-shirt till brorsan...

Pappas lastbil blev försökskanin för första lackeringsmotivet

Skalman blev motivet på nästa lastbil!

Målade huven på brorsans bil i all hast en kväll...



Tidigare har jag målat rätt mycket med olja eller blyerts och några tavlor har det blivit...





Ett urval av oljemålningar som till större delen blivit hundporträtt.





Har inte så många bilder på det jag målat i blyerts...



//Thess

Mot ytterligare byggnation

Tog lite bilder förra onsdagen och då stod lastbilen ute och väntade på den slutgiltiga byggnationen. Kul att se motivet utomhus! Bilderna kunde varit bättre men lägger upp ett par och väntar nu på att lastbilden ska bli färdigbyggd.





//Thess

Klarlacken är på!

Var iväg på lacken och kollade på resultatet efter klarlacken var lagd. Är riktigt nöjd med resultatet och ska bli spännande att se lastbilen när ramen är lackad och den är helt färdigbyggd! Slänger in ett par bilder med klarlack på:





Återkommer med fler bilder när den är helt klar!

/Thess

Hej och välkommen till min blogg!

Här är tanken att jag ska lägga ut bilder på allt jag målar tills jag har en riktig hemsida. Jag började motivlackera för ca ett halvår sedan och det har hunnit bli motiv på tre lastbilar, en motorhuv och någon t-shirt. Jag målar även porträtt i olja på främst hundar än så länge och det har blivit en hel del sådana.



De senaste dagarna har jag målat motiv på en lastbil till Arnessons Åkeri, Hede. Med temat lejon så blev det till slut fyra stycken lejon och en liten unge i samma blåfärg som tribalerna nertill på bilen. Jag har målat den på AutoLack i Östersund där de har lackat resten av lastbilen. Bilder på den färdiga lastbilen kommer bara den är klar men lägger upp några bilder på motivet utan klarlack tills vidare.




Ska bli riktigt spännande att se det färdiga resultatet, ska dit redan i morgon eftermiddag och kolla om de fått på klarlack då.

/Thess

RSS 2.0